25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 30 d'octubre de 2017

El CNL Montserrat inaugura la nova seu a Manresa

Divendres, 27 d'octubre, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) Montserrat ha inaugurat la nova seu, un espai reformat i modern, situat al centre de Manresa, que permetrà donar més visibilitat als serveis del centre. 

El CNL Montserrat inaugura la nova seu a Manresa

El nou edifici ha estat possible gràcies a l'aposta de l'Ajuntament de Manresa, que ha vetllat perquè sigui un local obert a tothom, sense barreres arquitectòniques i amb aules adequades per fer-hi classes de català i activitats de dinamització de llengua i cultura catalanes.

L'acte ha començat amb la intervenció de Núria Brugarolas, directora del CNL Montserrat, que ha donat la benvinguda als assistents i ha explicat la tasca del Consorci; seguidament ha donat la paraula a Lluís Cerarols, director de Serveis Territorials del Departament de Cultura a la Catalunya central i a Anna Crespo, regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Manresa i presidenta del Consell de Centre del CNL Montserrat. Cerarols ha fet referència a la labor d'integració i cohesió social que es duu a terme des del centre, i Anna Crespo ha destacat la importància de la tasca del CNL en la voluntat d'estendre l'ús i el foment de la llengua catalana i ha augurat un bon futur als treballadors del CNL Montserrat i al teixit associatiu de la ciutat, que contribueix a la tasca de normalització lingüística. 

A continuació, la coral Cor Obert, formada per alumnat i participants del Voluntariat per la llengua i dirigida per Rosa Maria Ortega, ha amenitzat l'acte amb un repertori de cançons preparades per a l'ocasió. 

Després s'ha ofert un petit refrigeri, gràcies a la col·laboració de Diesa Restauració i Carrefour Manresa. Mentrestant, els assistents han pogut visitar les noves instal·lacions així com l'exposició de Prudenci Bertrana i Aurora Bertrana, que fins la setmana que ve es podrà veure al vestíbul de la nova seu del CNL, situat al passeig de Pere III, 68 de Manresa.


CNL Montserrat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes