25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 27 d'octubre de 2017

Sessions de llenguatge administratiu igualitari a la Terra Alta i a Tortosa

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'EBre (CNLTE) impartirà tres sessions de llenguatge administratiu igualitari al Consell Comarcal de la Terra Alta i a l'Ajuntament de Gandesa durant el mes de novembre de 2017, adreçades a treballadors i càrrecs d'ambdós institucions.

Sessions de llenguatge administratiu igualitari a la Terra Alta  i a Tortosa

A Gandesa, el dia 6 de novembre de 2017, a les 9.00 h, a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Terra Alta, es farà una sessió de llenguatge administratiu igualitari impartida per personal tècnic del CNLTE, adreçada al personal i càrrecs electes de la corporació comarcal. La sessió la impartirà la Pilar Bes, tècnica del Servei Comarcal de Català de la Terra Alta.

Aquesta activitat forma part de les accions previstes al Pla d'igualtat d'oportunitats entre els homes i les dones del Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la finalitat d'aconseguir un llenguatge igualitari intern i extern a la institució.

D'altra banda, el 23 de novembre de 2017 tindran lloc a l'Ajuntament de Tortosa altres dos sessions sobre usos del llenguatge administratiu igualitari adreçades a personal que treballa en aquest consistori. Les sessions, impartides per la tècnica del CNLTE Patrícia Martí, tindran una durada de dos hores cadascuna (de 13.00 h a 15.00 h i de 16.00 h a 18.00 h) i tindran lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes