25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 27 d'octubre de 2017

Nous cursos de català a l'Ametlla de Mar i la Sénia

Durant el mes de novembre de 2017 s'iniciaran nous cursos de català per a adults i sessions de llengua a les poblacions de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) i la Sénia (Montsià), organitzats pel Centre de Normalitzaació Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Nous cursos de català a l'Ametlla de Mar i la Sénia

A l'Ametlla de Mar s'organitza un curs de nivell Inicial 2 per a persones no catalanoparlants que vulguin fer una primera aproximació a la llengua catalana i que ja tinguin assolit el nivell anterior, l'Inicial 1. El curs tindrà una durada de 45 hores i s'impartirà els dimarts i els dijous, de 9.15 h a 11.15 h.  A la mateixa població també s'organitzen unes sessions de llengua, adreçades a persones catalanoparlants amb un nivell de coneixement elemental de la llengua. Tindran una durada de 20 h lectives i s'impartiran un cop per setmana, els divendres, de 9.15 h a 11.15 h.

A la Sénia s'oferix un curs de catala de nivell Inicial1 per a persones no catalanoparlants amb pocs o nuls coneixements de català. Tindrà una durada de 45 hores.

Les persones que desitgin fer la inscripció a aquests cursos i sessions poden adreçar-se al Telecentre de l'Ametlla de Mar, a l'Ajuntament de la Sénia o al CNLTE (977 51 07 20 i terresdelebre@cpnl.cat).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes