25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 16 d'octubre de 2017

El conseller de Cultura fa un reconeixement públic de la tasca dels professionals del CPNL

En el marc del Ple del Consell Social de la Llengua Catalana, celebrat avui dilluns, 16 d'octubre, al Palau Marc, el conseller de Cultura, Sr. Lluís Puig Gordi, ha presentat les línies que guien la renovació dels estatuts del CPNL i ha celebrat que fossin el fruit del "diàleg amb tots els agents implicats".

El conseller de Cultura fa un reconeixement públic de la tasca dels professionals del CPNL

El conseller Puig ha aprofitat l'ocasió per reconèixer la tasca dels treballadors i col·laboradors del Consorci per a la Normalització Lingüística, que al llarg dels gairebé 30 anys d'existència d'aquesta institució han participat activament en el foment de l'aprenentatge i l'ús de la llengua catalana.

La intervenció del conseller ha tingut lloc després que Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, hagi exposat al Consell Social el V Informe sobre el compliment de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries 2013 - 2016.

Durant aquest Ple del Consell Social de la Llengua Catalana s'ha presentat el projecte ÈLIA, d'innovació i impuls de l'ensenyament de català a adults, creat el maig del 2017, amb la finalitat d'introduir elements d'innovació a l'oferta formativa en llengua catalana, en una ferma aposta per la llengua i la cohesió social.


 


Àmbit de Projecció i Comunicació
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes