25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 11 d'octubre de 2017

Posem fil a l’agulla! Concurs lingüístic als comerços de Ca n’Anglada

Comença la tercera edició del concurs Posem fil a l'agulla! que duu a terme l'Associació de Comerciants Comerç Ca n'Anglada, el Tomb, en col·laboració amb el Servei Local de Català i la Biblioteca districte 2. 

Posem fil a l’agulla! Concurs lingüístic als comerços de Ca n’Anglada

L'objectiu d'aquesta campanya lingüística i comercial és dinamitzar el comerç de proximitat del barri per mitjà de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica i apropar, alhora, la Biblioteca districte 2 al ciutadà.

Per participar-hi, cal endevinar quin és el significat de cada frase feta escrita a la butlleta de participació que hi haurà als comerços associats a l'Associació de Comerciants Comerç Ca n'Anglada, segellar-la i dipositar-la en l'urna que té el mateix establiment.

Els comerços associats tindran al seu aparador un cartell identificatiu del concurs.

Els premis són vals que en total sumen 700 € per gastar en els comerços del barri.

A la Biblioteca districte 2 (Bd2), es podrà consultar material i documents que  ajudaran a resoldre el significat de la frase feta.

La campanya s'organitza del 6 al 26 d'octubre i el lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic el dissabte 28 d'octubre del 2017,  cap al migdia, a l'avinguda de Barcelona, coincidint amb la fira del Tombacastanya.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes