25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 5 d'octubre de 2017

Celebrem el 20è aniversari del Cicle de Cinema Infantil a Sant Feliu

Com a celebració especial, aquesta 20a edició tindrà el tret de sortida el diumenge 22 d'octubre al matí. A les 11.30 h, hi haurà una cercavila  pel centre de Sant Feliu i animació infantil a CineBaix amb el grup Xarop de Canya, i a les 12.15 h, projecció de la pel·lícula Tintín i el llac dels taurons, pel·lícula que va inaugurar la primera edició d'aquest Cicle, l'any 1998.

Celebrem el 20è aniversari del Cicle de Cinema Infantil a Sant Feliu

El Cicle de Cinema Infantil arriba a la vintena edició, gràcies al conveni entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i l'Associació CineBaix de Sant Feliu de Llobregat.

 L'inici de la primera edició d'aquest Cicle es remunta, doncs, a vint anys enrere, quan el CPNL va signar el primer conveni amb el Cinema Guinart i la Xarxa d'Espectacles. Uns anys més tard, quan el Cinema Guinart va tancar, va ser el Centre Parroquial qui va fer possible la continuïtat d'aquest Cicle, fins que es va crear l'Associació CineBaix.                         

Com en les últimes edicions, aquesta també constarà de vuit pel·lícules, una  cada mes, d'octubre a maig, que es podran veure (excepte la primera) dissabte i diumenge a les 5 de la tarda, a CineBaix.

Com ja és habitual, cada mes, a través de les escoles de Sant Feliu, els nens i nenes de parvulari i de primària (fins a 4t) rebran un val de descompte, amb el qual l'entrada els costarà 4 €.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes