25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 28 de setembre de 2017

Ajuts per a les empreses que volen millorar la seva presència digital

S'ha publicat al DOGC una Resolució per la qual s'obre la convocatòria per concedir subvencions a empreses dels sectors del comerç al detall, dels serveis, l'artesania i la moda amb l'objectiu de promoure aquests sectors i fomentar-ne la competitivitat i la qualitat.

Ajuts per a les empreses que volen millorar la seva presència digital

Entre els diversos programes publicats al Diari Oficial, hi ha el de transformació digital, l'objectiu del qual és motivar la incorporació de noves tecnologies digitals per augmentar el desenvolupament dels negocis i empreses, la millora de la productivitat i l'eficiència de l'estalvi de despeses. Un dels requisits és que les solucions tecnològiques (web, apps, cartellera digital...) han d'estar obligatòriament en llengua catalana.

Aquests ajuts són un complement qualitatiu que es pot sumar a la campanya Comerçlocal.cat que promou la Fundació puntCAT amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística i el Departament d'Empresa i Coneixement. L'objectiu principal de la Fundació és crear consciència de la importància de tenir presència en línia, normalitzar l'ús del català a Internet i dotar cada comerç d'un lloc web presència (una pàgina web de presentació amb el domini .cat), i amb les característiques següents: fotos de l'establiment i dels seus productes o serveis, descripció del comerç, geolocalització via Google Maps, dades de contacte, enllaços a les xarxes socials, entre altres dades.

Encara que hi hagi establiments comercials que tenen web en català, actualitzar i modernitzar l'aparador digital permet visibilitzar millor els productes, tenir més oportunitats de negoci i oferir un excel·lent servei de qualitat als clients.


Direcció General de Política Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes