25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 27 de setembre de 2017

Comencen els cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre amb 380 alumnes inscrits

Un total de 383 alumnes s'han inscrit als cursos de català 2017-2018 que imparteix el Consorci per a la Normalització Lingüística a l'Ametlla de Mar, Amposta, Gandesa, Móra d'Ebre i Tortosa. 

Comencen els cursos de català per a adults a les Terres de l'Ebre amb 380 alumnes inscrits

Durant el mes de setembre s'han iniciat un total de dinou cursos presencials, dos cursos de nivell C2 (superior) a distància i el curs en línia Parla.cat semipresencial en els graus dels nivells Intermedi i de Suficiència a les quatre capitals de les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, i a la població de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre).

El dia 3 d'octubre s'iniciarà un altre curs presencial, concretament a la població de Jesús (Baix Ebre), i el dia 17 del mateix mes començarà un curs específic a Amposta (Montsià). El pròxim mes de novembre començaran altres dos cursos presencials més a Tortosa. 

Tota aquesta oferta formativa la imparteix el personal tècnic del Centre de Normalització de les Terres de l'Ebre (CNLTE), mitjançant el Servei Local de Català de Tortosa i els serveis comarcals de català del Montsià, la Terra Alta, el Baix Ebre i la Ribera d'Ebre.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes