25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 24 de juliol de 2017

L’associació vilanovina Viu Comerç i el CPNL signen un conveni per promoure el català en el sector comercial

El conveni de col·laboració l'han signat Joan Carles Margarit Boada, nou president de Viu Comerç, associació de comerciants i serveis de Vilanova i la Geltrú, i Josep Moya Ibáñez, president del Consell de Centre del CNL de l'Alt Penedès i el Garraf, el 20 de juliol i tindrà vigència durant els propers dos anys.

L’associació vilanovina Viu Comerç i el CPNL signen un conveni per promoure el català en el sector comercial

Acords de treball

Entre les línies de col·laboració establertes per fer avançar l'ús del català en aquest sector, destaquen la col·laboració de Viu Comerç en l'impuls de la xarxa d'establiments col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua i la participació en les campanyes de promoció de l'ús del català en l'àmbit comercial. També es farà difusió d'eines i recursos perquè el conjunt dels seus associats puguin millorar la comunicació en aquesta llengua amb els clients.

Un altre aspecte que s'inclou en aquest treball conjunt és la informació relacionada amb la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" que preveu informar sobre el marc legal que afecta els comerços i sobre els recursos que el Servei de Català ofereix per facilitar el respecte pels drets lingüístics de la clientela.

Col·laboracions anteriors

Des de fa dos anys, Viu Comerç col·labora en el concurs de jeroglífics 'Endevina-la!' pel que fa al lliurament de premis als guanyadors. Anteriorment, també havia col·laborat en les pràctiques lingüístiques de la campanya 'Demana-ho en català també!'.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes