25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 5 de febrer de 2009

S’obre la inscripció a la modalitat amb tutoria del curs de català en línia Parla.cat

S’ofereixen els nivells bàsic i elemental

El Parla.cat és un entorn d’aprenentatge de català en línia desenvolupat per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència i l’Institut Ramon Llull en col•laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística. Té per objectiu posar a disposició de tothom, independentment de l'origen, residència o nivell de coneixement del català, materials didàctics per aprendre la llengua o millorar les habilitats comunicatives.

S’obre la inscripció a la modalitat amb tutoria del curs de català en línia Parla.cat

S’ofereixen els nivells bàsic i elemental

Des d’avui i fins al proper 25 de febrer estarà obert el període de matriculació a la modalitat amb tutoria del curs de català en línia Parla.cat

Actualment hi ha dos nivells disponibles, el bàsic i l’elemental. Cada nivell està organitzat en tres graus amb una programació trimestral. Els aprenents que cursin el tercer grau de cada nivell (Bàsic 3 i Elemental 3) podran optar a una prova presencial que els permetrà obtenir el certificat de nivell.

El Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull gestionen la modalitat amb tutoria, que és de pagament (90 euros), la qual ofereix als inscrits la possibilitat que un tutor o tutora els guiï i faci el seguiment del seu aprenentatge. Els alumnes en aquesta modalitat poden fer pràctiques orals a les sales de xat de veu moderades pel tutor o per la tutora.

La modalitat lliure


La Secretaria de Política Lingüística gestiona la modalitat lliure que ofereix els mateixos nivells que la modalitat amb tutoria. En aquesta modalitat els aprenents poden optar per un aprenentatge autònom i gratuït.


Secretaria de Política Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes