25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 4 de febrer de 2009

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, un apropament a les tradicions catalanes

El Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat, un apropament a les tradicions catalanes

El grup que va visitar el Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat.

Una quinzena de persones entre alumnes, participants del Voluntariat per la llengua i familiars van assistir a la sortida al Pessebre Vivent que es va organitzar des del Servei Local de Català de Corbera de Llobregat el passat 20 de desembre.

L’activitat vol apropar les tradicions, els costums i la manera de celebrar les festes nadalenques a Catalunya a l’alumnat dels cursos de català per a adults i als voluntaris i aprenents. Durant el recorregut, van poder veure elements que els poden ser nous i curiosos: el tió, les figures del pessebre, la indumentària dels pastors, les cançons, els menjars, els estris de la pagesia o el bestiar.

El fet d'obrir l'activitat a les parelles lingüístiques ajuda a la cohesió i és una manera més d'integrar les activitats de dinamització del Servei Local de Català, el programa del Voluntariat per la llengua i les entitats que han signat els acords de col·laboració amb el programa.

L’entitat Amics de Corbera, que organitza el Pessebre Vivent, és entitat adherida al programa del Voluntariat per la llengua des de novembre de 2008.
 


Servei Local de Català de Corbera de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes