25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 30 de juny de 2017

Presentació de la novel·la 'Camins d'aigua i foc' a Móra d'Ebre

El dia 29 de juny de 2017 va trindre lloc a la Biblioteca Comarcal de Móra d'Ebre l'acte de presentació de la novel·la 'Camins d'aigua i foc', d'Elena Solé. La presentació va anar a càrrec de Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Presentació de la novel·la 'Camins d'aigua i foc' a Móra d'Ebre

L'acte el va presidir l'alcalde de la població, Joan Piñol, i va comptar amb la presència de l'autora i d'una trentena de persones de públic. 'Camins d'aigua i foc' és la tercera novel·la que publica l'autora d'Arnes (Terra Alta), després de les dos anteriors: 'Elisa Voltes' (2012) i 'Ànimes de vidre' (2016).

'Camins d'aigua i foc' és una novel·la d'aventures. El cacic del poble on passa l'acció decideix construir un pantà i destruir tota la bellesa que l'envolta. El protagonista, un jove pastor,  lluita i es revolta contra una situació que considera injusta, ja que suposa la desaparició de les seves arrels sota les aigües negres d'un pantà. La història es veu reforçada amb l'aparició d'un manuscrit d'un avantpassat del protagonista que fou missioner a l'Amazònia, on es relata la història del Tao, un guerrer que lluita per salvar el seu poble de les flames, del foc dels especuladors, que pretenen explotar el seu territori, buscant minerals, sense tenir en compte als seus habitants.

La participació del CNLTE en aquesta presentació es va emmarcar en les activitats de foment de la lectura que s'impulsen des del Consorci per a la Normalització Lingüística a les biblioteques del país.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes