25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 28 de juny de 2017

Gran expectativa per les II Jornades del CPNL per a la Millora Professional

Més de 200 professionals del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) de tot Catalunya s'inscriuen a dos dies de formació. El pensament crític, la motivació, la creativitat i la gestió del coneixement són els eixos clau de les jornades.

Gran expectativa per les II Jornades del CPNL per a la Millora Professional

La sala d'actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona quedarà petita per acollir, els propers 29 i 30 de juny, el personal del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) interessat en les jornades d'enguany.

Més de 200 professionals dels 22 centres de normalització lingüística de tot Catalunya ja es reserven la data esperada per poder assistir a les ponències i als tallers, concebuts amb la finalitat de reflexionar i avançar cap a la innovació i l'originalitat, a través de la motivació i la creativitat.


Ponències de nivell

Per conduir l'itinerari d'aquesta formació, quatre ponències a càrrec d'experts de referència aportaran els continguts de les Jornades.

Rosa Casafont, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, màster en Neurociències i en Salut Laboral per la Universitat de Barcelona, tractarà la importància d'orientar bé els canvis i de sintonitzar amb l'estat emocional. Maria Batet, màster en Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, entrenarà habilitats per emprendre projectes nous i desenvoluparà metodologies per ensenyar a emprendre i innovar. Teresa Guix, diplomada en Ciències Empresarials i postgraduada en Sistemes Integrals de Gestió, explicarà el concepte de design thinking i les seves aplicacions al CPNL, com a metodologia per aprendre a crear.

Finalment, Joaquim Carbonell serà l'encarregat de donar les claus del canvi de mentalitat que suposa una bona gestió del coneixement dins d'una organització. Carbonell és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, especialitzat en màrqueting, diplomat en Direcció de Màrqueting per ESADE i en Publicitat Directa per EADA, i màster d'Educació i Tecnologies de la Comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya-UOC.


L'experiència de les bones pràctiques

Una bona demostració de la voluntat d'aprofitar aquest coneixement intern serà present durant les jornades, amb el testimoni de professionals del CPNL que plantejaran experiències d'èxit en la seva feina, amb la finalitat de poder compartir les bones pràctiques. La selecció s'ha fet a partir d'un procés intern en què han pogut presentar-s'hi tots els interessats a exposar experiències, sigui quin sigui el seu àmbit de treball al CPNL.


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes