25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 de juny de 2017

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb els alumnes del curs Bàsic 1 intensiu

Les persones que aprenen català a l'Oficina de Català de Roses poden practicar el que han après a l'aula en un context real al Mercat Cobert de la població.

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb els alumnes del curs Bàsic 1 intensiu

En el marc de la unitat didàctica destinada a tractar sobre l'alimentació, i a parlar dels aliments bàsics, dels establiments on es compren i dels oficis relacionats amb els aliments, els alumnes del curs intensiu Bàsic 1 van disposar de l'espai del mercat per dur a terme la pràctica lingüística d'anar a comprar i triar els productes que més consumeixen.

Els alumnes es van passejar per diverses parades (fruita, verdura, carn, peix, fruita seca...) i van poder desenvolupar una conversa senzilla amb la finalitat d'omplir el cabàs. A més, van contestar tota una bateria de preguntes relacionades amb l'activitat, cosa que els va obligar a interactuar amb tots els paradistes.

Aquesta activitat s'ha pogut dur a terme arran de l'acord de col·laboració signat entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l'Oficina de Català de Roses, i l'Associació Mercaroses (associació que gestiona el Mercat Cobert), amb l'objectiu de promoure un marc d'activitats relacionades amb l'àmbit del comerç i del coneixement i l'ús la llengua catalana, a més de vincular l'aula amb la realitat del dia a dia.


Responsable OC Roses

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes