25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 19 de juny de 2017

La Delegació de Sant Martí, a la Fira d'Entitats del Besòs

Dissabte 17 de juny, dins del marc de la Festa Major del barri del Besòs, va tenir lloc la 8a Fira d'Entitats i Serveis del Besòs i el Maresme i el CNL de Barcelona, a través de la Delegació de Sant Martí, va ser-hi present de 16 a 20 h a la rambla Prim.

La Delegació de Sant Martí, a la Fira d'Entitats del Besòs

Les guanyadores del concurs organitzat per la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona.

Amb motiu d'aquesta fira, la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona va organitzar un concurs sobre el coneixement dels equipaments i organismes de l'entorn. Durant tota la tarda, tot i la calor,  hi va haver força assistència de públic. Tothom que passava per davant de la carpa se'ls convidava a participar-hi i se'ls informava dels cursos de català i d'altres activitats que s'ofereixen.

Els participants al concurs optaven a 4 premis: un val de 40 € del Mercat del Besòs, unes ulleres de sol unisex cedides per l'Associació de Comerciants Xavier Nogués, 5 entrades al Museu Blau, un val de 50 € de l'Associació de Comerciants 019 i, per a cada guanyador, un joc en català cedit per Devir del CNL de Barcelona.

Cap a quarts de 8, després de les actuacions de balls i músiques de diferents entitats, es va fer el sorteig. Una persona del públic va pujar a l'escenari i va treure les butlletes dels participants.


Delegació de Sant Martí del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes