25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 15 de juny de 2017

Finalitza la temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

El dilluns 12 de juny de 2017 va finalitzar la sèptima temporada de l'espai radiofònic Llengua.cat, que s'emet a Ràdio Tortosa els dilluns al matí en la seua programació habitual.
 

Finalitza la temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

L'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM) va iniciar el 16 d'octubre de 2016 l'emissió de la sèptima temporada de l'espai Llengua.cat, amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). Es tracta d'una intervenció radiofònica de 15 minuts de durada, que s'emet els dilluns, a partir de les 10.30 h, dins el magazín matinal La Punta del Diamant, dirigit per Núria Mora.

Llengua.cat tracta exclusivament temes relacionats amb la llengua catalana i inclou diferents apartats: actualitat del CNLTE i del programa Voluntariat per la llengua, assessorament i recursos lingüístics, comentaris lingüístics i la secció El Diccionari, on s'ha comentat l'origen dels topònims ebrencs.  

Durant la temporada 2016/2017 s'han emès un total de 28 programes, amb la qual cosa el Llengua.cat acumula al llarg dels seus set anys de vida un total de 197 emissions.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes