25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 13 de juny de 2017

Cloenda del Projecte de foment de la lectura a Manlleu

Dijous, dia 8 de juny, a les 5 de la tarda, va tenir lloc l'acte de cloenda del Projecte de foment de la lectura d'aquest any. L'acte es va celebrar a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA, que col·labora en el projecte.

Cloenda del Projecte de foment de la lectura a Manlleu

A l'acte van assistir-hi voluntaris de lectura de Manlleu, de Torelló i de Vic que van participar en el "Taller de lectura en veu alta" impartit per les professores de Didàctica de la llengua de la Universitat de Vic, Vanesa Amat i Maica Bernal.

Les dues ponents, en un ambient molt agradable i distès, van fer notar la diferència que hi ha entre llegir per un mateix i llegir en veu alta, van remarcar la importància de la comunicació no verbal, del to de veu, de l'entonació i altres aspectes que poden ser d'ajut a l'hora de llegir en veu alta i acompanyar en la lectura.

Durant l'explicació es van llegir diferents textos en veu alta, des de textos per a infants fins a poesia. En acabar acabar  tothom va coincidir que la sessió havia estat molt didàctica i amena.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes