25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 13 de juny de 2017

L'Oficina de Català de Constantí presenta noves parelles lingüístiques

El passat divendres 9 de juny va tenir lloc la presentació de la nova edició del Vxl a Constantí i l'acte de cloenda de curs de tots els serveis educatius, una festa que es va celebrar al Parc de les Escoles Velles.

L'Oficina de Català de Constantí presenta noves parelles lingüístiques

Durant l'acte es va fer un reconeixement a la tasca realitzada des del Centre Obert, l'Esplai municipal, l'Escola d'adults, l'Oficina de Català de Constantí, les activitats emmarcades dins del Pla Educatiu d'entorn com l'Estudi  assistit, el projecte Tre-ka de treball de carrer; el Punt Òmnia, l'Escola Municipal de Música i els Tallers de manualitats de l'Associació de Dones per la Unitat de Constantí, i l'Associació de Jubilats.

Tots els professors i responsables d'aquests serveis van rebre un diploma de part de les autoritats encapçalades per l'alcalde, Óscar Sánchez i la regidora d'ensenyament Dolors Fortuny. L'acte va estar amenitzat pels alumnes del Taller de Batucada i per l'acompanyament musical de la Banda de l'Escola Municipal de Música "Rafel Gibert Recasens"

Durant l'acte del passat divendres també es va fer la presentació d'una nova edició del "Voluntariat per la llengua" a Constantí. Durant l'edició d'aquest any està previst que prop de quaranta parelles lingüístiques participin d'aquesta iniciativa que els darrers anys s'ha consolidat com un gran instrument de suport al procés d'aprenentatge de la llengua i una eina de foment de l'ús social del català.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes