25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 1 de juny de 2017

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo

Amb activitats per a les alumnes i Voluntariat per la llengua

Final del curs Inicial que s'ha impartit per a mares nouvingudes a l'Escola de la Raval de Cristo ZER (Roquetes). En aquest centre també es porta a terme el programa Voluntariat per la llengua, amb la participació de les monitores de menjador i les mares nouvingudes.

Final del curs Inicial a la Raval de Cristo

Les alumnes durant l'elaboració dels àlbums

El dijous 1 de juny va tenir lloc el final del curs Inicial que es va impartir per a mares nouvingudes a l'Escola de la Raval de Cristo (Roquetes) durant els mesos de març, abril, maig i juny de 2017. Aquest centre té un percentatge d'alumnat nouvingut del 35%.

Hi van assistir 16 alumnes, mares d'alumnes de diferents nacionalitats: Ghana, Espanya, Equador i el Marroc. El curs va durar 45 hores i, com a colofó, es van fer una sèrie d'activitats, entre les quals un taller de mandales i l'elaboració d'un àlbum amb els treballs realitzats per les alumnes a la classe. Aquestes activitats es van realitzar amb la col·laboració de la direcció de l'Escola, que facilita tota mena de recursos.

En aquesta Escola també es va portar a terme el programa Voluntariat per la llengua, amb la participació de monitores de menjador i de mares nouvingudes.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes