25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 25 de maig de 2017

Mig centenar d'alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament

Els alumnes dels cursos de català per a adults de Cornellà van visitar el Parlament de Catalunya en dues tandes de matí i tarda.

Una cinquantena d'alumnes dels cursos de català per a adults del Centre Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat van visitar, el passat dijous 24 de maig, el palau del Parlament de Catalunya. 

Mig centenar d'alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament

Els alumnes del CNL de Cornellà al vestíbul central del Parlament de Catalunya

Durant la visita, els alumnes van poder visitar l'hemicicle, algunes de les sales del Parlament i els salons dels passos perduts. A l'hemicicle, on van rebre les explicacions del personal del Parlament, van poder fer totes les preguntes que van voler i van ser coneixdors de totes les interioritats de la vida parlamentària.

La visita estava inclosa dins les activitats complementàries als cursos que cada any organitza el Centre de Normalització Lingüística de Cornellà per als seus alumnes. En aquest cas, es tractava d'una de les activitats que més èxit sol tenir entre l'alumnat. I tant és així que aquesta vegada es van haver de fer dues visites, una al matí i una altra a la tarda. 

El grup que hi va anar el matí:

El grup que hi va anar a la tarda:


OTP

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes