25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 20 de gener de 2009

Cloenda de l’última de les sessions inicials de català per a nouvinguts que van començar a l’octubre

Dissabte va finalitzar el curs de català amb l’Associació per a la Defensa del Medi Ambient de Baladou (APROMAB)

Cloenda de l’última de les sessions inicials de català per a nouvinguts que van començar a  l’octubre

Els cinc cursos de català, d’una durada de 20 hores i organitzats per l’Ajuntament de Sabadell i el Consorci per a la Normalització Lingüística conjuntament amb diferents associacions, van començar a l’octubre i han anat finalitzat entre últims de novembre i mitjans de gener.
Una seixantena d’alumnes han assistit regularment a les classes, que s’han fet a diversos punts de la ciutat. La majoria s’han mostrat molt satisfets amb els continguts dels cursos i contents amb els resultats obtinguts i han expressat el seu desig de continuar aprenent català. Alguns ho hauran de fer amb una segona sessió inicial i altres podran accedir directament al grau bàsic 1 (B1) dels programes regulars.
A tots els actes de cloenda s’ha fet entrega d’un certificat d’assistència als participants i en alguns també s’hi han pogut degustar plats típics dels seus països de procedència.
Per a enguany es preveu que es continuïn duent a terme aquestes sessions inicials amb diferents associacions d’immigrants de Sabadell perquè és una bona manera d’iniciar els nouvinguts en la nostra llengua.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes