25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 de maig de 2017

Cursos intensius d'estiu a les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza durant el període estiuenc (juny i juliol) cursos de català dels nivells inicial, Intermedi i de Suficiència, amb dret a examen oficial al final per a l'obtenció dels certificats B2 i C1, respectivament.

Cursos intensius d'estiu a les Terres de l'Ebre

El CNLTE ofereix aquest estiu set cursos de diferents nivells. Per a persones catalanoparlants s'organitzen cursos de català semipresencials intensius dels nivells Intermedi 1, Intermedi 2 i Intermedi 3, i de Suficiència 1, Suficiència 2 i Suficiència 3, amb dret a examen per a l'obtenció dels certificats B2 i C1 del Marc europeu comú de referència (MECR). 

També s'organitza un curs d'acolliment lingüístic, de nivell Inicial, de 45 hores de durada, a Tortosa. Es tracta d'un curs gratuït adreçat a persones sense coneixements previs de llengua catalana. El seguiment del curs dona dret a l'obtenció del certificat A1.

Ja es poden efectuar inscripcions als cursos.

Les proves de col·locació es faran prèvia sol·licitud d'hora.

L'alumnat antic té la plaça garantida. 

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al telèfon 977 51 07 20 o a l'adreça electrònica terresdelebre@cpnl.cat. 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes