25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 16 de maig de 2017

Presentació del llibre 'La vida darrere l'aparador' a Móra la Nova

El dia 12 de maig de 2017 va tindre lloc l'acte de presentació del llibre de Jesús M. Tibau, 'La vida darrere l'aparador', a la biblioteca de Móra la Nova, a càrrec de Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre. L'obra recull l'experiència viscuda per l'autor en un seguit de visites que va fer a quinze comerços de Tortosa.

Presentació del llibre 'La vida darrere l'aparador' a Móra la Nova

En opinió de Tibau, aquest recull de narracions és una mena de llibre de viatges, però a diferència dels llibres de viatges habituals l'acció passa en diferents localitzacions d'una mateixa ciutat, Tortosa. Segons l'autor, no es tracta d'un llibre "local", ja que els personatges, els comentaris i les vivències experimentades als comerços visitats constitueixen un recull de tipus i de situacions de la vida quotidiana que tant es poden donar a Tortosa com a qualsevol altra ciutat.

Jesús M. Tibau (Cornudella de Montsant, 1964), resideix a Tortosa, on ha desenvoulpat en els últims anys una important tasca d'animació cultural i de foment de la lectura. Fins al moment, ha conreat el conte o relat breu, la novel·la curta i la poesia. Dirigeix un programa de televisió local dedicat a la literatura i el club de lectura de la biblioteca pública Marcel·lí Domingo d'aquesta ciutat, de la qual n'és l'Esciptor de Capçalera.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes