25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 11 de maig de 2017

Visita didàctica al Museu de Tortosa

Amb alumnes, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua

El dijous dia 11 de maig a les 17.00 h es va fer una visita didàctica al Museu de Tortosa, amb el guiatge de Núria Segarra, de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, expressament per a alumnes i parelles lingüístiques del CNL Terres de l'Ebre.

Visita didàctica al Museu de Tortosa

Un moment de la visita al Museu

Dins de les activitats socioculturals per a alumnes i membres del Voluntariat per la llengua, el dijous dia 11 de maig a les 17.00 h, es va fer una visita didàctica al Museu de Tortosa, amb el guiatge de Núria Segarra, de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, expressament per a alumnes i parelles lingüístiques del CNL Terres de l'Ebre.

Hi van assistir 18 persones, que van poder escoltar les explicacions de la guia i preguntar els dubtes que tenien sobre la història local i del territori. Finalment, van poder veure un vídeo sobre la història de Tortosa al voltant del 1900, amb imatges d'episodis històrics remarcables com l'arribada del tren o la Batalla de l'Ebre.

La guia va emprar un llenguatge fàcil, entenedor per a alumnes i aprenents no catalanoparlants, mercès a la col·laboració d'una professora del CNL Terres de l'Ebre, que va fer l'adaptació a lectura-audició fàcil dels textos de l'audioguia del Museu, amb les explicacions pertinents sobre cada àrea expositiva i període històric.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes