25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 8 de maig de 2017

Visita a la Biblioteca Municipal Can Baró de Corbera de Llobregat

Alumnes i parelles lingüístiques coneixen el funcionament d'una biblioteca

Visita a la Biblioteca Municipal Can Baró de Corbera de Llobregat

El dijous dia 4 de maig alumnes dels cursos de català per a adults de Corbera de Llobregat i participants del programa Voluntariat per la llengua, van fer una visita a la biblioteca municipal d'una manera diferent.

La responsable del SLC i la responsable de la biblioteca van organitzat una "visita guiada" per dins de la instal·lació. Durant el recorregut per les diverses plantes van poder conèixer  l'organització de la biblioteca, les seccions, l'ordre del llibres, el contingut del teixell, etc. La Montse, la responsable de la biblioteca, va respondre tots els dubtes o curiositats dels assistents i va animar-los a fer-se'n socis. L'Antoni Muñoz, un dels participants del programa del VxL i parella lingüística va explicar-nos també el motiu del nom de la biblioteca, perquè ell és un dels familiars dels primers propietaris de l'antiga casa de Can Baró. 

Amb aquests tipus d'activitats volem potenciar el gust per la lectura i alhora l' ús de l'  equipament , que se' n conegui el funcionament i la participació en les diverses i variades activitats que s'hi desenvolupen : Clubs de lectura, L'Hora del conte infantil , exposicions a la sala polivalent, xerrades i conferències.


Servei Local de Català de Corbera de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes