25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 2 de maig de 2017

Torna el concurs de jeroglífics “Endevina-la!” al CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

Durant el mes de maig, el CNL i 170 establiments de les dues comarques posen en marxa el joc lingüístic "Endevina-la!", que pretén promoure l'ús de la llengua catalana als comerços per mitjà d'un joc.

Torna el concurs de jeroglífics “Endevina-la!” al CNL de l’Alt Penedès i el Garraf

Resoldre jeroglífics

El concurs "Endevina-la!" es durà a terme en els 170 comerços que s'hi han sumat, la majoria dels quals col·laboradors del programa Voluntariat per la llengua. S'hi podrà participar durant tot el mes de maig fins al 3 de juny.

Hi ha establiments distribuïts per cinc poblacions de les dues comarques. A l'Alt Penedès: 52 a Vilafranca del Penedès i 50 més a Sant Sadurní d'Anoia (en aquesta població, s'inclou en el programa d'actes del Maig Gastronòmic); al Garraf: 40 a Vilanova i la Geltrú, 16 a Sitges i 12 a Cubelles. A Sant Pere de Ribes i les Roquetes, el concurs es farà a la tardor.

Cada un d'aquests establiments que col·laboren en el concurs tindrà exposat a l'aparador o a la porta un cartell amb un dels jeroglífics. El joc consisteix a resoldre el jeroglífic, omplir una butlleta que es trobarà a l'establiment posant-hi la solució de l'enigma i deixar-la a la mateixa botiga. Hi haurà un jeroglífic a cada botiga; per tant, com més aparadors es mirin i més jeroglífics es resolguin, es podran omplir més butlletes i es tindran més opcions de rebre un premi.

Premis

Hi haurà premis variats per als participants en cada una de les poblacions, que van des de lots de productes i vals de compra cedits pels establiments col·laboradors fins a obsequis del CNL. Un cop finalitzat el termini per participar al concurs, a cada població es farà un sorteig amb les butlletes premiades.

Aquesta és la segona vegada que s'organitza el concurs a l'Alt Penedès i el Garraf. En l'edició de 2016 es van recollir prop de 2.000 butlletes a les diferents poblacions de les dues comarques. El joc es va fer per primera vegada el 2015 al CNL del Vallès Oriental.

Més informació:


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes