25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 18 de desembre de 2008

Alumnat i Voluntariat del Vendrell assisteixen a un assaig dels Pastorets

És la tercera activitat del programa 'Aprenem amb la cultura'

La tercera sortida de l’"Aprenem amb la cultura" es va realitzar el dimecres 17 de desembre. Una vintena de participants, entre alumnes dels cursos de català per a adults i parelles lingüístiques del "Voluntariat per la llengua", van assistir a un assaig que els Pastorets del Vendrell els van oferir al Casal Familiar del Vendrell.

Alumnat i Voluntariat del Vendrell assisteixen a un assaig dels Pastorets

Els visitants es van fer la foto a l'escenari on es representen 'Els Pastorets del Vendrell'

Els assistents a la sortida van poder gaudir d’un assaig que, a més de divertit, va ser molt interessant. El director dels Pastorets, Josep Vinyes, els va explicar tots els ets i uts de l’obra, i fins i tot els va convidar a participar-hi. L’experiència va ser enriquidora per a tots els que van formar-ne part.

"Aprenem amb la cultura" és un programa de visites dels alumnes dels cursos de català per a adults i de les parelles lingüístiques als grups de cultura popular i al patrimoni cultural i artístic del Vendrell. Un dels seus objectius més importants és que, alhora que utilitzen i practiquen el català, aquestes persones puguin conèixer una mica més la vida social i cultural del seu poble. Així doncs, es fomenta l’ús de la llengua a més de facilitar als alumnes l’apropament a la quotidianitat social i cultural del Vendrell.

La propera sortida tindrà lloc el 20 de gener, amb la visita al campanar i a l’orgue de l’església del Santíssim Salvador Transfigurat.


OC del Vendrell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes