25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 14 de novembre de 2008

103 parelles inicien el Voluntariat per la llengua a Rubí

Dijous 13 de novembre, el Servei Local de Català de Rubí, juntament amb el Comissionat de Política Lingüística de l'Ajuntament de Rubí, va posar en marxa la 9a edició amb una notable participació de persones voluntàries i aprenentes. Prop de 200 persones es van congregar al Castell de Rubí a l'acte d'inauguració d'aquesta nova edició.

103 parelles inicien el Voluntariat per la llengua a Rubí

Un moment de la intervenció de la responsable del Servei Local de Català de Rubí

La trobada de les parelles lingüístiques va tenir lloc al Castell i va comptar amb la participació de l'escriptor i periodista Víctor Alexandre, la regidora comissionada de Política Lingüística de l'Ajuntament de Rubí, Arés Tubau, el director del CNPL de Terrassa i Rubí, Ferran Lozano, i la responsable del SLC de Rubí, Roser Tutusaus. Susanna Tercero, tècnica del programa en aquesta edició, va presentar les parelles lingüístiques.

Durant l'acte es va donar a conèixer l'agenda d'activitats que es durà a terme al llarg d'aquesta edició, que posen a l'abast del voluntariat rubinenc un ampli ventall de sortides perquè els participants puguin conèixer el seu territori: una matinal pels voltants de Rubí, una sortida a la fàbrica dels Germans Boada, teatre... Aquestes, entre altres, són algunes de les activitats que es proposen als participants del programa.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes