25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 4 d'abril de 2017

El Centre de Normalització Lingüística d'Osona presenta "A l'abril cada paraula val per mil" 2017

La 5a edició de la campanya posa a l'aparador embarbussaments i jocs de llengua

Aquest més d'abril es podran veure als establiments comercials de la comarca una col·lecció de 30 cartells que enguany exhibeixen embarbussaments i jocs de llengua. La primera edició es va dedicar a l'etimologia de mots; la segona, a les frases fetes, la tercera, a les paraules que tenen el seu origen en un nom de lloc o de persona, i la quarta a la literatura catalana.

La campanya s'ha presentat el dia 4 d'abril al Centre de Normalització Lingüística d'Osona, amb la col·laboració de Joan Roure i Noemí Morral, que han recreat una conversa còmica amb tot tipus d'embarbussaments. Han intervingut a l'acte Maria Àngels Blasco, representant del Departament de Cultura de la Generalitat, i Dolors Solà, directora del CNL d'Osona.

El Centre de Normalització Lingüística d'Osona presenta

Roda de premsa de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil" 2017, al Centre de Normalització Lingüística d'Osona

Noemí Morral i Joan Roure han obert l'acte amb la seva conversa còmica i tot seguit Maria Àngels Blasco ha parlat de la tasca de difusió que fa el Consorci per a la Normalització Lingüística al nostre territori i de la campanya d'enguany, que ens convida a divertir-nos amb la llengua. Finalment, Dolors Solà ha explicat que a més de Centelles, Manlleu, Torelló i Vic, aquest 2017 s'han adherit a la campamya els municipis de Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, Santa Eulàlia de Riuprimer, Tona i Taradell.

La campanya consta dels 30 cartells esmentats, punts de llibre i una col·lecció de 6 estovalles amb embarbussaments i jocs de llengua.

http://blogs.cpnl.cat/etsiuts/ En aquesta adreça podeu veure els cartells que van sortint cada dia d'abril.


CNL d'Osona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes