25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 31 de març de 2017

Alumnat i voluntariat lingüístic de les Terres de l'Ebre, al Teatre Nacional de Catalunya

Alumnes, voluntaris i aprenents de VxL del CNL Terres de l'Ebre van a Barcelona

Divuit persones entre alumnes, voluntaris i aprenents de Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) van anar a Barcelona a veure l'obra de teatre de Mercè Rodoreda La senyora Florentina i el seu amor Homer.

Alumnat i voluntariat lingüístic de les Terres de l'Ebre, al Teatre Nacional de Catalunya

Foto de grup dels assistents a l'obra al TNC

L'activitat va tenir lloc el divendres 31 de març, a les 20.00 h, al Teatre Nacional de Catalunya. Un minibus va sortir de la Central d'Autobusos de Tortosa a les 16.30 h en direcció a Barcelona, amb parada al peatge de l'Aldea i a Hospitalet de l'Infant, on s'hi van incorporar els assistents de la Ribera d'Ebre. El grup va compartir l'assistència al teatre amb 400 persones més, procedents dels 22 CNL del Consorci per a la Normalització Lingüística. El retorn a Tortosa va ser a la 01.30 h de l'endemà.

L'obra fou entretinguda i de qualitat, i cal apuntar la satisfacció dels assistents. L'activitat va tindre un preu avantatjós per als assistents (9 euros) fruit d'un acord entre el Consorci per a la Normalització Lingüística i el TNL. 


Ester Martí

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes