25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 3 d'abril de 2017

Campanya de difusió de revistes en català a bars i cafeteries de les Terres de l'Ebre

L'Associació d'Editors de Revistes i Digitals (APPEC), amb el suport del Departament de Cultura i del Consorci per a la Normalització Lingüística, distribuirà les properes setmanes 9.000 revistes en català de 50 capçaleres diferents a 300 bars i cafeteries d'arreu de Catalunya en el marc del programa "T'agradarà llegir en català". A les Terres de l'Ebre la iniciativa arribarà a vuit establiments del sector.

 

Campanya de difusió de revistes en català a bars i cafeteries de les Terres de l'Ebre

La iniciativa pretén fomentar la lectura en llengua catalana i promoure el consum de l'àmplia oferta existent de revistes en llengua catalana, facilitant que tinguin presència habitual en bars i cafeteries i que els propietaris d'aquests establiments les percebin com un valor afegit per a la satisfacció dels seus clients. 

El programa es va estrenar l'any 2015 amb la distribució de 9.000 revistes de 28 capçaleres diferents a les sales d'espera de 300 centres mèdics privats de 96 localitats d'arreu de Catalunya. L'acció es va repetir l'any 2016 amb la tramesa de 9.000 revistes de 43 capçaleres a 300 sales d'espera, amb especial incidència a la ciutat de Barcelona i 47 localitats més. El 97% dels receptors van valorar molt positivament la iniciativa i el 20% es van subscriure posteriorment a revistes de de l'APPEC. 

Les capçaleres que participen en la iniciativa d'enguany són: 440 Clàssica, Agrocultura, Alberes, Art-e-sans, Articles, Bonart, Cadí, Camacuc, Canvi de Mentalitat, Catalunya Cristiana, Cavall Fort, Ciutat Nova, Cucafera, Cuina, D'Estil, Descobrir, Dialogal, El Tatano, El Temps, Enderrock, Entreacte, Estris, Excursionisme, Gavarres, Guix, Guix d'Infantil, L'Avenç, Les Garrotxes, Llengua Nacional, Món Empresarial, Món Medieval, Muntanya, ONGC, Pesca d'Illes, Petit Sàpiens, Piu piu, Portella, Reporter Doc, Revista Musical Catalana, Sàpiens, Serra d'Or, Súpers, Time Out, Tiro-Liro, TopGirona, Vallesos, Valors, Vèrtex, Viure en família i Zirkòlika


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes