25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 31 de març de 2017

Acaben els cursos de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2016-2017 a les Terres de l'Ebre

El dia 31 de març de 2017 van finalitzar a les Terres de l'Ebre els cursos de català per a persones aturades organitzats en el programa Aprèn.cat, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). 

Acaben els cursos de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat 2016-2017 a les Terres de l'Ebre

Els cursos es van realitzar entre els mesos de novembre de 2016 i de març de 2017 a les seus dels consells comarcals del Montsià i la Ribera d'Ebre, a Amposta i Móra d'Ebre, respectivament, i a la seu del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a Tortosa, amb una inscripció de 95 alumnes.

Al Consell Comarcal del Montsià (Amposta) se'n van fer tres de 45 hores i dels nivells Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3,  per a persones aturades amb pocs coneixements de llengua catalana. Hi va haver una inscripció de 55 persones, de les quals 49 van finalitzar els cursos i 39 van assolir el certificat del nivell A2.

Al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre (Móra d'Ebre) es va impartir un curs del nivell Bàsic 1, de 45 hores de durada, amb una inscripció de 13 inscrits, 11 dels quals van finalitzar i assolir el curs.

Al CNLTE (Tortosa) es van fer altres dos cursos de català dels nivells inicial 1 i inicial 2, també de 45 hores, amb 33 inscrits, 21 dels quals van finalitzar la formació i i 18 persones van completar la formació.

En conjunt, el programa Aprèn.cat 2016-2017 a les Terres de l'Ebre va constar de sis cursos (inicials i bàsics), amb 95 inscripcions, 81 alumnes van finalitzar els cursos i 68 els van assolir.

La finalitat d'aquest programa del SOC se centra a ajudar l'alumnat a començar a entendre i parlar el català per millorar les possibilitats de trobar feina.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes