25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 16 de desembre de 2008

Celebració del 20è aniversari del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

Auditori del Palau de la Generalitat

Celebració del 20è aniversari del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

El dia 15 de desembre va tenir lloc a l'Auditori del Palau de la Generalitat la commemoració dels vint anys del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El vicepresident, senyor Josep-Lluís Carod-Rovira; el secretari de Política Lingüística i president del CPNL, senyor Bernat Joan; el Sr. Andreu Bosch, en representació de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques al CPNL; el Sr. Carles Martí, en representació de la Federació Catalana de Municipis i Comarques al CPNL i vicepresident del CPNL; la directora de Planificació i Foment de la SPL i vicepresidenta del CPNL, senyora Paquita Sanvicén; el que fou primer president del CPNL, senyor Miquel Reniu, i la gerent del CPNL, senyora Pilar López, han format part de la taula presidida pel vicepresident del govern de la Generalitat de Catalunya.

Per part del CNL Roses, hi van assistir el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística, senyor Jaume Mañosas, la regidora de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, senyora M. Teresa Castellnou, el director del CNL Roses, senyor Jaume Martí i la responsable del SLC d’Esplugues de Llobregat, senyora Montserrat Buixeda.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes