25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 27 de març de 2017

Dos dies plens de poesia a l'Espai Avinyó

Per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, el CNL de Barcelona va organitzar activitats durant el dimarts 21 i el dimecres 22 de març.

Dos dies plens de poesia a l'Espai Avinyó

Ruta poètica pel Moll de la Fusta.

La Unesco va declarar el 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar aquesta diada, el CNL de Barcelona va dur a terme un seguit d'activitats durant dos dies, el 21 i el 22 de març.

Els alumnes van tenir un paper destacat en aquesta celebració i van protagonitzar les sis sessions organitzades de Poesia en Viu!, que consistia a fer lectures públiques de poemes en diverses llengües. Més de 30 alumnes de tots els nivells van llegir i compartir poemes en  francès, italià, rus, albanès, àrab, kabyle, castellà i català.

A més, el CNL també va organitzar tres recitals de poesia, del poeta Xaxier Giol; del gastrodivulgador Jordi Beumala i el poeta Joan Vigó en la sessió Gastropoesia. La poètica a taula, i, per últim, de Carles Jordà, professor del Centre, que va recitar en homenatge a Josep Palau i Fabre pels cent anys del seu naixement.

Finalment, també es van fer dues sessions de la ruta poètica "El món poètic del port i les gavines", pel Moll de la Fusta i la Rambla del Mar.

Durant les dues jornades gairebé 400 alumnes i usuaris del CNL de Barcelona van assistir a les activitats organitzades per celebrar el Dia Mundial de la Poesia.

Donem les gràcies a totes les persones que han col·laborat en aquests actes i que han contribuït a fer arribar la poesia a tanta gent: Carles Jordà, Joan Vigó, Jordi Beumala, Xavier Giol i a tots aquells que han dedicat part del seu temps a assistir i gaudir de la poesia en les diferents activitats d'aquests dos dies.


Centre d'Acolliment Lingüístic de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes