25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 14 de març de 2017

El CNLTE va participar en 50 processos de selecció de personal l'any 2016

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) va participar durant l'any 2016 a un total de cinquanta processos de selecció de personal organitzats pel conjunt dels ens de l'Administració local del territori, assessorant els tribunals en matèria lingüística. 

El CNLTE va participar en 50 processos de selecció de personal l'any 2016

En total, el personal tècnic del CNLTE va administrar i revisar fins a 230 proves de català fetes per examinands que es presentaven als processos de selecció en ajuntaments, consells comarcals, entitats municipals descentralitzades, organismes dependents de la Diputació i empreses públiques o consorcis dependents dels ajuntaments i els consells comarcals del territori. 

Aquestes xifres signifiquen un increment molt significatiu respecte als indicadors dels anys anteriors. A tall d'exemple, en l'exercici precedent, 2015, el CNLTE va assessorar 21 tribunals en processos de selecció de personal a l'Administració local ebrenca.

La presència de personal tècnic del Consorci en convocatòries de selecció de personal, oposicions, borses de treball, etc. garanteix l'avaluació dels coneixements de català dels aspirants que no poden acreditar una certificació oficial del nivell lingüístic requerit per al lloc de treball al qual opten.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes