25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 14 de març de 2017

Cualtis i el CPNL signen un conveni de col·laboració per fomentar l’ús i el coneixement del català a l’empresa

La presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Ester Franquesa, i la directora regional de Catalunya i Aragó de Cualtis, Cristina Vázquez, han signat aquest matí, a la seu central del CPNL, un conveni de col·laboració per fomentar el coneixement i l'ús de la llengua catalana en els àmbits de l'exercici professional de Cualtis: la salut i la prevenció de riscos laborals.

Cualtis i el CPNL signen un conveni de col·laboració per fomentar l’ús i el coneixement del català a l’empresa

Franquesa i Vázquez, durant la signatura del conveni

Abans de la signatura, Franquesa ha destacat que oferir els serveis en la llengua del país és signe de qualitat i, en aquest sentit, la voluntat de Cualtis de fer-ho demostra que és una empresa propera als ciutadans, disposada a oferir-los un millor servei. La presidenta del CPNL ha felicitat Cualtis per apropar la llengua catalana als seus treballadors, amb l'objectiu que la utilitzin en els seus llocs de treball. Al seu torn, Vázquez ha afirmat que Cualtis és una empresa en expansió i ha valorat la presència del CPNL en tot el territori, perquè això facilita l'accés a l'aprenentatge dels seus treballadors i permet millorar la qualitat lingüística de l'empresa. Cualtis vol facilitar la formació en llengua catalana als treballadors que opten per la mobilitat laboral a Catalunya.

L'empresa de prevenció de riscos laborals Cualtis, amb implantació a tot l'Estat, ha decidit incorporar el català com a eina de comunicació amb els seus clients a Catalunya. Cualtis, que actualment té delegacions a Barcelona, Sabadell i Viladecans, té la voluntat d'ampliar la seva xarxa d'oficines a Catalunya i vol formar progressivament el seu personal en llengua catalana incrementant així la qualitat del servei que ofereix als seus clients.

Amb la signatura d'aquest conveni de col·laboració, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona, a més de la formació dels treballadors de Cualtis, s'encarregarà de millorar la qualitat lingüística dels documents i les comunicacions que enviï l'empresa, així com els continguts de la pàgina web. Aquestes actuacions es faran mitjançant el Servei d'Assessorament Lingüístic del CNL que organitzarà sessions de recursos lingüístics en línia als responsables de comunicació de Cualtis i els facilitarà recomanacions per optimitzar la qualitat de les seves comunicacions orals i escrites.

Aquest conveni s'emmarca dins la campanya "Català i empresa. Ja estàs al dia?" que engloba les actuacions de foment de l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial impulsades per la Direcció General de Política Lingüística i pel CPNL.

L'empresa

Cualtis SLU assessora, gestiona i desenvolupa les activitats preventives concertades amb els seus clients i aporta solucions de prevenció personalitzades per a cada empresa o particular. L'empresa està acreditada per les quatre especialitats preventives: seguretat en el treball, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada i medicina del treball, i presta qualsevol servei, adaptat a les necessitats dels seus clients, relacionat amb aquests àmbits.


Àmbit de Projecció

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes