25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 10 de març de 2017

Vint-i-sis treballadors de l'Ajuntament de Tortosa es formen en llenguatge igualitari

El dia 9 de març de 2017 va tindre lloc una sessió sobre llenguatge administratiu igualitari adreçada al personal de l'Ajuntament de Tortosa, amb una assistència de 26 treballadors i funcionaris de la institució. 

Vint-i-sis treballadors de l'Ajuntament de Tortosa es formen en llenguatge igualitari

L'acte va tindre lloc  a la Sala de Plens de l'Ajuntament, de 16.00 h a 18.00 h, i va ser impartida per personal tècnic del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). La sessió formava part de les accions que tira endavant l'Ajuntament en el marc de les polítiques d'igualtat i es va celebrar el dia 9 de març per la proximitat del Dia Internacional de la Dona Treballadora, que se celebra cada any el 8 de març.

Val a dir que a tot Catalunya el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) es va unir a la celebració del Dia Internacional de la Dona amb la difusió, l'organització i la participació en 14 actes i activitats organitzats amb la col·laboració d'entitats i institucions d'arreu del territori. Els actes van tindre lloc als municipis de Barcelona (2),  Corbera de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sabadell, Badia del Vallès (2), Ripollet, Montmeló, La Llagosta, La Garriga, Montornès del Vallès, Girona i Tortosa.

El programa d'activitats de la diada va ser ben divers i va incloure activitats a l'aula, lectura pública de textos d'autores catalanes, exposicions sobre escriptores, assistència de l'alumnat a lectures públiques, converses amb autores, visites a exposicions, sortida al teatre, lectura pública de poemes, elaboració d'haikus a l'aula amb el tema dona i natura i exposició en un acte públic, lectura del manifest sobre la dona, converses sobre llibres d'autores, llibres temàtics als club de lectura fàcil, lectura de textos d'Aurora Bertrana, sessions de llenguatge igualitari, presentacions de llibres, etc.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes