25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 11 de desembre de 2008

Acord entre el “Voluntariat per la llengua” i l’Ajuntament de Sabadell

Durant el mes de novembre va començar l’11a edició del programa a la ciutat

 

Acord entre el “Voluntariat per la llengua” i l’Ajuntament de Sabadell

Aquest divendres ha tingut lloc la signatura de l’acord de col•laboració entre l’Ajuntament de Sabadell i el programa “Voluntariat per la llengua”. L’acte s’ha desenvolupat a la Sala de Govern de l’ajuntament, i ha anat a càrrec de la directora del CNL de Sabadell, la senyora Elisabet Palomés, la presidenta del Consell del CNL de Sabadell, la senyora Montserrat Capdevila, i de l’alcalde de la ciutat, el senyor Manuel Bustos.

Amb la signatura de l’acord, es formalitza la col•laboració entre el consistori i el “Voluntariat per la llengua”. El govern de la ciutat es compromet a difondre el programa entre els seus treballadors i entre tots els ciutadans de Sabadell, a més de vetllar perquè aquesta difusió sigui efectiva en els espais municipals d’informació i atenció pública i en les dependències municipals. Finalment, oferirà un nombre determinat d’entrades perquè les parelles lingüístiques puguin assistir de forma gratuïta a alguns dels espectacles que organitza.

D’altra banda, al llarg del mes de novembre van començar les trobades lingüístiques de les parelles de Sabadell, que celebra l’11a edició, i de la resta de poblacions del CNL: Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Polinyà.

“Voluntariat per la llengua” és un programa de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística que fomenta l’ús de la llengua catalana en les relacions personals tot posant en contacte una persona que parla habitualment català amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol fer un pas endavant per parlar-lo amb normalitat.

 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes