25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 27 de febrer de 2017

L’exposició “A dues veus. Retrats de converses en català” es podrà veure fins al 3 de març a la Biblioteca Xavier Amorós

Mostra testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua.

L’exposició  “A dues veus. Retrats de converses en català” es podrà veure fins al 3 de març a la Biblioteca Xavier Amorós

L'exposició fotogràfica "A dues veus. Retrats de converses en català", que  mostra testimonis dels participants en el programa Voluntariat per la llengua, es podrà visitar fins al 3 de març a la Biblioteca Central Xavier Amorós.

L'exposició, produïda pel CNL de l'Alt Penedès Garraf, ens endinsa al programa Voluntariat per la llengua partir de les impressions d'algunes parelles lingüístiques i ens convida a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas.  Les imatges de les dinous parelles expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència del Voluntariat per la llengua. Tot plegat ens apropa a un món que gira al voltant de les vivències entre cultures diferents. El nexe: el català.

Les frases que acompanyen els retrats són fragments dels textos que han escrit deu voluntaris després de conversar amb les parelles fotografiades, i que mostren una visió particular de les impressions d'aquestes persones. 

La mostra es va inaugurar el dia 21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua Materna, en un acte que va comptar amb la presència d'Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística i la participació d'alumnes dels centres de normalització lingüística de Reus i Tarragona, Òmnium Cultural Baix Camp i el Servei Lingüístic de la Universitat Rovira. L'exposició forma part de les activitats complementàries de la Gimcana de les Llengües, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana.

Reus, febrer de 2017


CNL de l'Àrea de Reus
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes