25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 20 de febrer de 2017

Passejada literària per la Girona de Bertrana i Aguilar

L'activitat va servir per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna

Una cinquantena de persones van participar diumenge al matí en una passejada literària pel arri Vell de Girona que enguany estava dedicada a Prudentci Bertrana i Fidel Aguilar, dos referents culturals a la ciutat.

Passejada literària per la Girona de Bertrana i Aguilar

Voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua i altres participants en la passejada van anar llegint fragments de l'obra de Prudenci Bertrana i textos dedicats a Fidel Aguilar en les diverses parades que es van fer al llarg del recorregut. La passejada va començar a la plaça dels Apòstols i va recórrer diversos indrets de la part antiga de ciutat, per acabar a la plaça Catalunya, davant el bust dedicat a Betrana. 

Es van llegir textos de l'escriptor en català, castellà, francès i italià, ja que l'activitat va servir per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna. Josafat, El vagabund, Tieta Claudina i El meu amic Pellini i altres contes van ser algunes de les obres presents en les lectures.

Les activitats dedicades al Dia Internacional de la Llengua Materna continuaran demà amb la conferència "Germanes roses oïu", per recordar els vint anys de l'obra de M. Àngels Anglada Quadern d'Aram,  a càrrec de la doctora Mariàngela Vilallonga i Maria Ohanessian. Serà dimarts 21 de febrer a les 19 h a la Casa de Cultura de Girona.

Aquestes dues activitats s'emmarquen dins la iniciativa Llengua · Poesia · Llibre.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes