25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 19 de febrer de 2017

De Cardedeu a Dubai, primera experiència de Voluntariat per la llengua virtual

Són la Mayte i l'Otto. Per motius de feina, no es podien trobar cada setmana i ho feien de manera esporàdica, però, amb la nova modalitat de VxL virtual, han trobat la manera de poder continuar les seves converses per videoconferència. 

De Cardedeu a Dubai, primera experiència de Voluntariat per la llengua virtual

La Mayte i l'Otto fent un Skype

De Cardedeu a Dubai, primera experiència de Voluntariat per la llengua virtual

Voleu conèixer aquesta simpàtica parella? Ells mateixos es presenten.

Em dic Otto, soc canari. Fa dos anys i mig que visc a Cardedeu en el barri de Poble Sec. Abans vaig viure a Barcelona durant dos anys però no vaig necessitar el català per viure a la ciutat. Quan vaig arribar al Vallès em vaig adonar que per integrar-me millor havia d'aprendre bé el català. Per això, em vaig a apuntar a les classes de conversa. Pel meu ofici, treballo en el món de l'espectacle, estic molt temps fora de casa i amb la Mayte, la meva parella lingüística, hem trobat la solució fent videoconferències quan algú està fora de Cardedeu.

Em dic Mayte, soc catalana, tinc 44 anys i visc a Cardedeu. Des de fa uns anys estic fent el voluntariat per la llengua i haig de dir que és una de les experiències més enriquidores que he viscut. He tingut la sort de conèixer persones meravelloses de qui he après molt. Viatjo molt per feina i a vegades és difícil poder fer les sessions presencials, per això aprofitar eines com Skype o FaceTime ajuden a mantenir el ritme i poder seguir amb les trobades. Amb l'Otto hem trobat una manera dinàmica, divertida i fàcil de poder comunicar-nos des de qualsevol lloc del món.

Endavant amb el VxL virtual!


Oficina de Català de Cardedeu
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes