25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 2 de desembre de 2008

Es presenta el Parla.cat a Mataró

El dilluns 1 de desembre es va presentar a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra

El dilluns 1 de desembre es va presentar a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra de Mataró el Parla.cat. El Parla.cat és un entorn de formació modern que treu el màxim profit de les tecnologies de la comunicació, impulsat per la Secretaria de Política Lingüística, l'Institut Ramon Llull i el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Es presenta el Parla.cat a Mataró

Un moment de la presentació

A l'acte de presentació hi va assisir l'alcalde de Mataró, el senyor Joan Antoni Baron, el Secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el presenident del Consell del Centre de Normalització Lingüística del maresme, el senyor Francesc Teixidó i la directora del Parla.cat al Consorci per a la Normalització Lingüística, la senyora Antònia Serena. Antònia Serena va definir el Parla.cat com un projecte novedós i ambiciós per aprendre català i una finestra oberta al món per comprendre millor la llengua i la cultura del país.

 

Els cursos que s'ofereixen des de Parla.cat (ara mateix els nivells Bàsic i Elemental i a partir del curs que ve s'oferiran també els nivells Intermedi i de Suficiència) es poden seguir en modalitat lliure (gratuïta) o en modalitat tutoritzada (de pagament). Bernat Joan va destacar la importància de tenir coneixement de llengua per assegurar que tots els ciutadans accedeixen a la vida pública en igualtat de condicions, enllaçant amb el missatge de cohesió social a què Francesc Teixidó havia fet referència en l'obertura de l'acte.

 

Joan Antoni Baron va cloure l'acte recordant ekls valors i els èxits de la immersió lingüística i va convidar els assistents a no defallir en l'esforç de treballar perquè el català esdevingui la llengua comuna del país.


CNL del Maresme
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes