25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 25 de gener de 2017

Noves càpsules de català a Ràdio Silenci de la Garriga amb voluntaris lingüístics

Ràdio Silenci emet cada dia tres o quatre vegades càpsules de català on es descriuen fórmules correctes per parlar com cal.

Noves càpsules de català a Ràdio Silenci de la Garriga amb voluntaris lingüístics

Voluntaris lingüístics a Ràdio Silenci

Aquest dimecres, quatre voluntaris lingüístics: en Jordi, la Fe, la Ma Àngels i en Miquel, han assistit a la ràdio per gravar noves càpsules de català a fi d'emetre-les a partir de la setmana que ve. Són qüestions de llengua per distingir el nom llamp de llampec, el pronom res del quantitatiu gens, a mitjan diferent de a mig...entre altres formes catalanes.

És una activitat per difondre la llengua al poble a través de voluntaris lingüístics. Les gravacions pretenen ser petits diàlegs on es mostra com es diu correctament en català una o altra forma, i és aquí on participen els voluntaris.

Val a dir que l'activitat, a més de cultural, és molt divertida, sobretot quan entre els participants hi ha errades de pronúncia, de veus, de paraules que al cap i a la fi dóna un bon clima lingüístic i humà. Comparteixen vivències com a voluntaris i ara, com a locutors: tota una experiència personal.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes