25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 24 de gener de 2017

L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha estrenat la 'Guia de català i salut'

El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa ha seguit el model de guia que el CNL del Vallès Oriental va elaborar per a la Fundació Hospital de Sant Celoni

L'any 2009 es va signar un acord de col·laboració entre el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa i l'aleshores Hospital Sant Jaume d'Olot. Des de llavors s'han tirat endavant actuacions molt diverses, com ara sessions de sensibilització, una aula de conversa, cursos de llenguatge administratiu, Voluntariat per la llengua..., tot sota el lema 'Català i salut'.

L'Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa ha estrenat la 'Guia de català i salut'

La 'Guia de català i salut' és, doncs, un pas més d'aquesta col·laboració, i permet donar eines de consulta al personal del nou Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa. La Guia estarà penjada al nou web del centre, que s'estrenarà ben aviat.

El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa ha d'agrair la feina de les tècniques Neus Farré, Rosa Maria Llunell i Núria Rossell del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental, gràcies a l'ajuda de les quals s'ha tirat endavant aquesta Guia.

Notícia al diari Nació Digital

Notícia al Garrotxí.cat

Notícia al Punt AvuiConsorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes