25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 19 de gener de 2017

Comencen les inscripcions al Voluntariat per la llengua a Esparreguera

Fins al dijous 2 de febrer es podran fer les inscripcions de la 14a. edició al Servei Local de Català d'Esparreguera, ubicat a Can Pasqual

Comencen les inscripcions al Voluntariat per la llengua a Esparreguera

Com a inici de la catorzena edició del Voluntariat per la llengua a Esparreguera, han començat les inscripcions a aquest programa d'intercanvis lingüístics amb l'objectiu de trobar voluntaris i aprenents que vulguin compartir 10 hores de conversa en català.

La principal novetat d'enguany és la possibilitat de participar, també, en el Voluntariat per la llengua virtual (per a més informació, cliqueu aquí). 

Les persones interessades, majors d'edat, han d'adreçar-se a l'oficina del Servei Local de Català d'Esparreguera, ubicada a l'edifici municipal de Can Pasqual, al carrer dels Cavallers, 16, 1a. planta, en horari d'atenció al públic i emplenar un imprès d'inscripció.

Aquesta catorzena edició a Esparreguera, que s'inaugurarà el dimecres 8 de febrer a Can Pasqual, compta amb projectes específics al barri del Mas d'en Gall, a la Residència Municipal de Can Comelles, a l'Associació de la Dona Activa i a l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Esparreguera.

El Voluntariat per la llengua en aquesta vila del nord del Baix Llobregat també compta amb l'estreta col·laboració de l'Escola d'Adults d'Esparreguera i d'entitats diverses de la vila, així com d'un centenar d'establiments comercials col·laboradors. A més, rep el suport explícit de la Regidoria de Política Lingüística de l'Ajuntament d'Esparreguera, amb la qual s'organitzen els actes d'inici i de cloenda de l'edició.


Servei Local de Català d'Esparreguera

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes