25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 1 de desembre de 2008

Alumnat i Voluntariat del Vendrell visiten el grup Ço del Botafoc

La visita s'emmarca en el programa 'Aprenem amb la cultura'

La segona sortida del programa "Aprenem amb la cultura" es va dur a terme el darrer dissabte de novembre. Es tracta d'un projecte creat i organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català del Vendrell, i el Patronat Municipal de Serveis Culturals de l'Ajuntament del Vendrell.

Alumnat i Voluntariat del Vendrell visiten el grup Ço del Botafoc

Els components del grup es van fotografiar amb els visitants

Una trentena de participants, tots ells alumnes dels cursos de català per a adults i parelles lingüístiques del "Voluntariat per la llengua", van assistir a un assaig que els components de Ço del Botafoc els van oferir al Centre Cívic L'Estació.

Durant l'acte, els músics van explicar un per un tots els instruments que tocaven i van interpretar unes quantes cançons del seu repertori, a manera d’assaig de cara al concert que oferiran a Fàtima el dia de Nadal a quarts de vuit del vespre.

"Aprenem amb la cultura" és un programa de visites dels alumnes dels cursos de català per a adults i de les parelles lingüístiques als grups de cultura popular i al patrimoni cultural i artístic del Vendrell.

Un dels seus objectius més importants és que, alhora que utilitzen i practiquen el català, aquestes persones puguin conèixer una mica més la vida social i cultural del seu poble. Així doncs, es fomenta l'ús de la llengua a més de facilitar als alumnes l'apropament a la quotidianitat social i cultural del Vendrell.

La propera sortida tindrà lloc el 17 de desembre, amb la visita a l'assaig dels Pastorets del Vendrell.

 


OC del Vendrell

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes