25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 13 de gener de 2017

Alumnat d'un curs de català per a persones aturades del Montsià aporta aliments per als refugiats de Grècia

Aquesta setmana, en el marc de les classes de català del curs Bàsic (curs patrocinat pel Servei d'Ocupació de Catalunya), que s'imparteix al Consell Comarcal del Montsià, els alumnes han fet la seua aportació d'ajuda humanitària per als dos camps de refugiats de Grècia. L'aula ha esdevingut, per tant, un punt de recollida més de tots els que s'han establert en diverses poblacions de les Terres de l'Ebre.

Alumnat d'un curs de català per a persones aturades del Montsià aporta aliments per als refugiats de Grècia

Aquesta acció ha estat iniciativa de l'alumnat que, novament, han explicitat el seu esperit solidari i la seua conscienciació sobre les condicions d'extrem patiment en què es troben aquestes famílies, una acció que encara resulta més commovedora pel fet que es tracta d'un col.lectiu de persones que estan a l'atur.

El diumenge -15 de gener- quan surtin els aliments cap a Grècia, sabrem que hem après noves paraules i expressions al voltant d'aquest fets, però sobretot, tindrem la sensació que, al marge de les paraules i, a pesar de les diferències, els nostres gestos i silencis n'han garantit la comunicació.


Anna Gilabert Tomàs

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes