25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 23 de desembre de 2016

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre impulsa la campanya de Nadal

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) ha impulsat un any més la tradicional campanya nadalenca de dinamització lingüística, adreçada als infants i a les famílies. 

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre impulsa la campanya de Nadal

Enguany s'han distribuït 2.558 cartes als Reis en català, editades pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), entre 32 organitzacions, centres educatius, ajuntaments, biblioteques i entitats del territori (escoles d'educació infantil i primària, escoles bressol. ajuntaments, consells comarcals i biblioteques). També s'han distribuït un miler de calendaris del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) entre l'alumnat, el voluntariat, els usuaris i els ens consorciats al CNLTE.

A banda d'això, la campanya nadalenca s'ha aprofitat per divulgar entre la població en general i els mitjans de comunicació alguns recursos lingüístics relacionats amb aquestes festes que es poden trobar a Internet. Aquestes accions han complementat la campanya "I tu, jugues en català?", que es porta a terme per divulgar l'oferta de jocs i joguets en català que hi ha al mercat coincidint amb unes dates de gran consum d'aquests productes. En el marc d'aquesta campanya s'ha contactat amb 22 comerços del sector i s'han subscrit 18 acords d'adherisió a la campanya.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes