25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 21 de desembre de 2016

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat i Diesa restauració premien la creativitat a l’hora de felicitar el Nadal

II edició del concurs Com felicites les festes de Nadal?

Míriam Gaona, Íngrid Vanessa Reyes i Laura Martínez han estat les guanyadores del concurs de frases de felicitació de Nadal organitzat pel CNL Montserrat i Diesa restauració. 

El Centre de Normalització Lingüística Montserrat i Diesa restauració premien la creativitat a l’hora de felicitar el Nadal

La creativitat dels participants s'ha fet palesa en cada un dels escrits que han presentat. Els organitzadors consideren que aquesta activitat ha estat un estímul per escriure en català, per deixar córrer la imaginació i repensar el significat d'aquestes festes de Nadal.

Anna Crespo, presidenta del Consell del CNL Montserrat ha valorat molt positivament aquesta activitat i ha felicitat les persones guanyadores, a les quals ha lliurat els premis, un menú per a dues persones al restaurant Maïami, ofert per Diesa, i una experiència SPA a Temps d'SPA, col·laboració de Temps d'SPA, per a cadascuna. 

Les felicitacions de Nadal premiades són:

Aquest Nadal el meu desig és que siguis tan feliç que no sàpigues si vius o somies.

Míriam Gaona

----------------------------------------------------------------

Nadal. Temps de donar i rebre

Donar: Amor, afecte, regals i temps.

Rebre: Alegries, petons i abraçades de la família i amics.

No importa si en aquestes festes no tens diners per fer un gran banquet, perquè l'ingredient principal a la teva llar ha de ser l'amor, la pau i el perdó. Feliç Nadal!!

Íngrid Vanessa Reyes

-----------------------------------------------------------------

La fórmula infalible per viure un Nadal d'allò més especial és una operació matemàtica ben senzilla: Suma petits plaers, resta el dolor i la tristesa, multiplica la felicitat i divideix l'amor, repartint-lo entre les persones que més estimes i t'importen. I no t'oblidis de somriure incondicionalment. Molt bones festes!!!

Laura Martínez

----------------------------------------------------------------

Enhorabona a totes tres!


dc

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes