25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 19 de desembre de 2016

El CPNL col·labora, un any més, amb La Marató de TV3

Diversos serveis i oficines del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) han organitzat o han participat durant la setmana passada en diverses activitats solidàries destinades a col·laborar amb La Marató de TV3, un projecte impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3.

El CPNL col·labora, un any més, amb La Marató de TV3

La tipologia d'activitats ha estat diversa:

- el Servei Local de Català de Martorell ha impulsat entre l'alumnat dels cursos la venda de llibres en català de segona mà a preus populars i també llibres nous en català d'autors martorellencs que cediran part o la totalitat dels guanys de la venda de llibres a La Marató.

- el Servei de Local Català de Girona ha organitzat a les escales de l'Edifici de la Generalitat un dictat popular multitudinari adreçat a alumnes dels cursos, usuaris del servei local de català, voluntaris i aprenents del programa Voluntariat per la llengua (VxL), associacions i entitats de la ciutat i tots els gironins i gironines. En total unes 70 persones van participar en el dictat popular.

- uns 130 alumnes dels cursos de català i participants del Voluntariat per la llengua de l'Oficina de Català de Caldes de Montbui han participat a la caminada solidària que organitza el Centre Excursionista de Caldes.

- el Servei Local de Català de Mataró ha decorat un arbre de Nadal amb els desitjos dels alumnes, dels participants en el VxL, del personal del Servei i dels ciutadans interessats en col·laborar-hi.

- l'Oficina de Català de Premià de Mar, a més de l'arbre dels desitjos, i per tercer any consecutiu, va organitzar conjuntament amb l'Escola d'Adults un mercat solidari de segona mà per col·laborar en la campanya. Durant els dies 14 i 15 de desembre es van vendre objectes de segona mà, llibres, objectes de decoració, joguines, complements de roba, etc. donats pels alumnes dels cursos de català i pel personal del CNL del Maresme.


Enguany La Marató de TV3, que ha arribat a la 25a edició, s'ha dedicat a l'ictus i a
les lesions medul·lars traumàtiques i fins la 1 de la matinada d'ahir ha recaptat 8.490.607 €.


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes